Hlavní obsah

Nová CD: Sonic Syndicate, Mike Posner nebo Jeff Healey Band

Z hudebních novinek tohoto týdne jsme vybrali jazzovou studiovku tria Jeff Healey Band nazvanou Last Call, album Songs From Lonely Avenue od The Setzer Brian Orchestra, desku We Rule The Night od švédských metalistů Sonic Syndicate a debut 31 Minutes To Takeoff zpěváka Mika Posnera.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová CD

Článek

Jeff Healey Band: Last Call

Slepý zpěvák a kytarista Jeff Healey, který zemřel v roce 2008, byl jeden z nejznámějších kanadských protagonistů jazzu a blues-rocku. Healey se proslavil jako frontman Jeff Healey Band, rockově orientovaného tria (dále Joe Rockman a Tom Stephen).

Jejich poslední studiová jazzová novinka nazvaná Last Call nabízí čtrnáct skladeb včetně kytarových instrumentálek.

(US Import)

The Setzer Brian Orchestra: Songs From Lonely Avenue

Americký rockový kytarista a zpěvák Brian Setzer nahrál se svou skupinou poprockovou novinku inspirovanou érou filmů noir, samotné písně jsou plné nálady filmů čtyřicátých a padesátých let minulého století.

Setzer, který začínal ve skupině Bloodless Pharoahs, třináct songů také napsal – devět z nich vzešlo ze spolupráce s legendárním americkým skladatelem Frankem Comstockem.

(H'ART)

Sonic Syndicate: We Rule The Night

Švédští modernmetalisté Sonic Syndicate vydali nový počin s jedenácti songy. Šestice muzikantů nahrála album ve studiu Bohus Sound ve Švédsku s americkým producentem Tobym Wrightem (Kiss, Korn nebo Slayer).

 (M.A.B. Records)

Mike Posner: 31 Minutes To Takeoff

Zpěvák, skladatel a producent Mike Posner je čerstvým absolventem Duke University, během jejichž studií si v ložnici nahrával své první skladby. Postupně si získal velkou oblibu na sociálních sítích Facebook a MySpace.

To mu následně umožnilo nahrát debutové album s oblíbeným singlem Cooler Than Me.

(Sony BMG Entertainment)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám