Hlavní obsah

Nova a Markíza přinesou další řadu Česko Slovenské Superstar

Na vysílání dalšího ročníku Superstar se dohodli ředitelé TV Nova a TV Markíza se společností FremantleMedia, která drží licenci k tomuto formátu.

Článek

Ředitel Novy Petr Dvořák řekl: „Chceme navázat na mimořádný úspěch první řady Česko Slovenské SuperStar a pokračovat v realizaci společných přeshraničních projektů, které si diváci oblíbili natolik, že model převzaly i další televize na českém a slovenském trhu. Naše show už prokázala své kvality a věříme, že si tak jako loni najde obrovskou diváckou oblibu.“

Další talentová show s názvem Talentmania je původním projektem TV Nova a TV Markíza - dvou nejsilnějších televizí v České a Slovenské republice. Na obrazovce ji diváci uvidí již za několik týdnů.

"Informace o spojení talentové show Novy a Markízy Talentmania se společností FremantleMedia, které se objevily v bulvárním tisku, se nezakládají na pravdě. Zástupci televizí Nova a Markíza naopak podepsali se společností FremantleMedia dohodu, v níž FremantleMedia akceptuje vznik nového originálního projektu Novy a Markízy s tím, že budou dodrženy vyspecifikované odlišnosti talentové show Talentmania a licencovaného formátu společnosti FremantleMedia," sdělila mluvčí Novy Michaela Fričová.

Reklama

Výběr článků

Načítám