Hlavní obsah

Nová CD - Sheryl Crow, Nina Hagen i Jonas Brothers

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi interprety, kteří právě uvádějí hudební novinky na trh, tento týden nejvíce zazáří dvě dámy: Sheryl Crow s deskou 100 Miles From Memphis, a také Nina Hagen a její Personal Jesus.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová CD

Článek

Sheryl Crow: 100 Miles From Memphis

Americká zpěvačka Sheryl Crow se vrací po více než dvouleté pauze s novým studiovým albem, které nazvala 100 Miles From Memphis. Desku, která přinese dvanáct nových písní, produkovalo duo Doyle Bramhall II a Justin Stanley.

Novinka, která se od dosavadní produkce Sheryl Crow dosti liší, nabídne deset autorských písní a dvě coververze. První předělávkou je původně velký hit Terence Trent D’arbyho Sign Your Name, kde v nové verzi Sheryl sekunduje sám Justin Timberlake. V druhé předělávce si zpěvačka dovolila sáhnout po repertoáru The Jackson 5, z kterého si vybrala klasiku v podobě písně I Want You Back. Mezi hosty alba kromě Justina dále najdeme například i Keitha Richardse z legendárních Rolling Stones, nebo Citizen Cope.

Universal Music

Nina Hagen: Personal Jesus

Německá punkrocková zpěvačka Nina Hagen se na své nové desce rozhodla vzdát hold Bohu, kterého nedávno našla. Nahrála desku coververzí, na niž nazpívala vlastní verze gospelových melodií, ale sáhla také po několika písních klasické county. Jméno nahrávce dala hagenovská verze známého hitu Depeche Mode Personal Jesus

Na živo představí matka punku novinku v Praze v KC Vltavská a to 23. září.

Universal Music

Professor Green: Alive Till I'm Dead

Professor Green vlastním jménem Stephen Paul Manderson je nadějný britský rapper, který právě vydává debutové album Alive Till I'm Dead. Na hudební scéně ale není úplným nováčkem, rapu se věnuje od osmnácti let a před dvěma lety vydal dvě EP.

Na desku si pozval několik zajímavých spolupracovníků, například Lilli Allen, Emeli Sandé, nebo Example. První singl se jmenuje I Need You Tonight, a jak název napovídá, jde o sampl songy Need You Tonight od INXS.

EMI/Virgin

Jonas Brothers: Jonas L.A.

Americký boyband Jonas Brothers tvoří bratři Kevin, Joe a Nick. Jejich hudební kariéra trvá od roku 2006 a od té doby je Jonas L.A. Již jejich pátým albem. Jde o jakýsi soundtrack ke stejnojmennému seriálu studia Disney, v němž hrají bratři hlavní role.

Kdo si koupí CD s třinácti novinkami, dostane jako bonus přístup na internetové stránky alba, kde je po něj přichystán další materiál, včetně akustické verze písně Critical.

EMI/Virgin

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám