Hlavní obsah

Herečka Zsa Zsa Gaborová je ve vážném stavu v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Hollywoodská hvězda maďarského původu, 93letá Zsa Zsa Gaborová musela být o víkendu hospitalizována, když ve své rezidenci v luxusní losangeleské čtvrti Bel Air spadla z lůžka a utrpěla několik zlomenin. Herečka sice podle lékařů není v ohrožení života, ale její stav je vážný, napsal internetový server tmz.com s odvoláním na manžela.

Foto: Profimedia.cz

Hollywoodská herečka maďarského původu Zsa Zsa Gaborová

Článek

Herečka prý v sobotu večer sledovala z postele svůj oblíbený televizní seriál. Spadla, když se natahovala po vyzvánějícím telefonu. Manžel Gaborové ihned zavolal záchrannou službu a herečka byla převezena do nemocnice. Lékaři v neděli oznámili, že u lůžka pacientky jsou její blízcí, ale odmítli poskytnout další podrobnosti.

Zsa Zsa Gaborová se v roce 1936 stala Miss Maďarska a poté se vydala do Hollywoodu. Ve třicátých až padesátých letech hrála v řadě televizních seriálů a v desítkách filmů. K nejznámějším patří Příběh tří lásek, Dívka v Kremlu, Dotek zla nebo Moulin Rouge Johna Hustona z roku 1952. Je pověstná svým barvitým životem a četnými sňatky. Její nynější partner, 66letý německý princ Frederic von Anhalt, je jejím v pořadí již devátým manželem.

Po autonehodě v roce 2002 Gaborová částečně ochrnula a byla přinucena používat pojízdné křeslo. V roce 2005 ji údajně postihla mozková mrtvice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám