Hlavní obsah

Amy Winehousová: nové studiové album už za půl roku

Novinky, Stanislav Dvořák

Britská hvězda Amy Winehousová se po delší době "probudila" a sdělila médiím, že pracuje na novém materiálu. Uvedla i konkrétní datum vydání, leden 2011. Kvůli jejímu divokému životnímu stylu panovaly mezi fanoušky obavy, že už nic nenatočí.

Foto: Suzanne Plunkett, Reuters

Zpěvačka Amy Winehousová

Článek

Zpěvačka je známá tím, že nebezpečným způsobem kombinuje alkohol a drogy. Opilá se podle zahraničních médií dostavovala i do televize a na některé koncerty. Několikrát se zhroutila a byla hospitalizována.

Listu Metro řekla, že novinka bude vycházet ze zvuku extrémně úspěšné desky Back To Black (2006). Ta před čtyřmi lety oživila zájem o staré americké rhytm nad blues, které nemá moc společného s moderním komerčním R & B. Deska jí proslavila na celém světě, nejde však o její debut. Už předtím natočila CD kombinující elektroniku a jazz.

"Album bude nejvýš za šest měsíců, bude to hodně podobné jako moje druhá deska, kde je hodně jukeboxových věcí, prostě jukeboxové písničky," uvedla zpěvačka.

Po vydání desky bude pravděpodobně následovat turné, v současné době ale na oficiálních internetových stránkách zpěvačky nejsou žádné termíny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám