Hlavní obsah

Marie Rottrová rozezpívala publikum na Rock for People

– Hradec Králové

Vystoupení zpěvačky Marie Rottrové na festivalu Rock for People, jenž se v těchto dnech koná na letišti u Hradce Králové, vyvolalo aplaus u tisíce fanoušků. Když zpěvačka na závěr zazpívala slavnou píseň She's Gone od Black Sabbath, již Jarek Nohavica otextoval jako Lásko, voníš deštěm, objevily se v očích dívek slzy.

Článek

"Trochu mě to překvapilo, až takový úspěch jsem nečekala. Když všichni začali zpívat se mnou, tak mě to chvílemi až pletlo. Například při Lásko, voníš deštěm jsem chvíli nevěděla, kde jsem," svěřila se Rottrová. Dodala, že strach z vystoupení před publikem složeným částečně z příznivců rocku, punku a jiných stylů neměla.

"Bylo to úžasné, ještě nikdy se mi nestalo, aby čtyři tisíce lidí zpívaly Lásko, nevymřeš po přeslici," uvedla.

Dnešní koncert měl úžasnou atmosféru, možná to přehodnotím a začnu jezdit na akce, jako je Rock for People.
Marie Rottrová po festivalovém vystoupení

Rottrová na podobných festivalech příliš nevystupuje, výjimkou byla před několika lety účast na Colours of Ostrava [celá zpráva] nebo ve slovenské Skalici.

"Moc po festivalech nejezdím, protože si dělám stejně jako malé děti a učitelé dva měsíce prázdnin. Ale dnešní koncert měl úžasnou atmosféru, možná to přehodnotím a začnu jezdit na akce, jako je Rock for People [celá zpráva]," smála se Rottrová

"S takovým bigbítem za zády se to hraje," ocenila svoji doprovodnou skupinu, jejíž vedoucí Zdeněk Vřešťál zařídil vystoupení Rottrové na festivalu.

"Možná pořadatelé chtěli jenom Neřež a Zdeněk prosadil i mě, takže jsem tu možná byla omylem. Ale v tom případě to byl moc příjemný omyl," žertovala zpěvačka přezdívaná ostravská Lady Soul [celá zpráva].

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám