Hlavní obsah

Spidermana nově zahraje Andrew Garfield

Los Angeles

Čtvrté pokračování celosvětově úspěšného filmového komiksu Spiderman má nového hrdinu. Hlavní postavu ztělesní mladý americký herec Andrew Garfield, který se již v českých kinech ukázal například ve filmu Králova přízeň. Oznámilo to filmové studio Columbia Pictures.

Foto: Profimedia.cz

Andrew Garfield bude novým Spider-manem

Článek

Od lednového překvapivého sdělení studia, že namísto osvědčeného dua z předchozích tří dílů v podobě herce Tobeyho Maguira a režiséra Sama Raimiho zvolí nový tým, se množily spekulace o tom, kdo ho bude tvořit.

Čtvrtý díl, který se má v létě 2012 objevit v amerických kinech, bude režírovat Marc Webb na základě scénáře Jamesa Vanderbilta. Maguira v roli Petera Parkera, jenž je ve dne běžným člověkem a v noci pavoučím mužem, nahradí Garfield, upřesnilo studio.

Šestadvacetiletý Garfield není jméno, jež by znalo mnoho filmových fanoušků. Koluje podle odborného serveru ČSFD spíše po festivalových večírcích a v zákulisí.

To nic ale nemění na faktu, že tento rodilý Kaliforňan má tu výhodu, že dokáže diváka uhranout jen letmým pohledem. Což je obrovská přednost, jež chybí mnohým jeho vrstevníkům, kteří se vydávají za velké hvězdy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám