Hlavní obsah

Kraus o novém pořadu: Bude tam reklama, ale taky svoboda

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátor Jan Kraus a vedení TV Prima představilo v úterý Show Jana Krause, pořad, který má navázat na veřejnoprávní Uvolněte se, prosím poté, co se Kraus rozešel ve zlém s Českou televizí.

Foto: Stanislav Dvořák, Novinky

Jan Kraus a tisková mluvčí TV Prima Jana Kocová

Článek

Show Jana Krause bude podobná talk show Uvolněte se, prosím, dokonce do ní přechází i kapela Krausova syna Davida. Dílčím změnám se ale nevyhne.

"Určité změny si vynutí to, že je to na komerční televizi. Bude tam reklama, ale taky tam bude svoboda," prohlásil Kraus, který si prý po jednání v ČT na Primě připadal, jakoby se "vrátil do civilizace".

Přesný čas vysílání ještě není určen, ale bude se vysílat od září v pátek, se začátkem pravděpodobně mezi devátou a desátou večer.

O sledovanosti ani slovo 

O výběru hostů má zatím televize jen rámcovou představu. Kraus zdůraznil, že osobně hosty nevybíral a ani teď je nebude vybírat.

O ožehavém tématu míry sledovanosti, která bude pro Primu přijatelná, nebo o tom, na jak dlouho se pořad plánuje, nechtěl spekulovat ani moderátor ani generální ředitel Primy Marek Singer.

"Máme různé parametry ve vyvážené smlouvě," odpověděl podrážděný Kraus.

Reklama

Výběr článků

Načítám