Hlavní obsah

Blues Alive s Johnnym Winterem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší počet zahraničních hostů v historii slibují pořadatelé festivalu Blues Alive (18. až 20. listopad v Šumperku). V jejich čele trůní ikonický vyhublý bluesman, Američan Johnny Winter.

Článek

„Patnáctka na Blues Alive bude ve znamení nejpočetnější a nejkvalitnější zahraniční účasti za celou historii,“ říká ředitel Vladimír Rybička. „Zároveň se ve větší míře než obvykle na festival vrátí hudebníci, kteří v minulosti na Blues Alive v roli hlavních hvězd již vystoupili. Diváci je ale budou moci slyšet v nových sestavách a polohách,“ doplňuje dramaturg Ondřej Bezr.

Přijede kytarista Corey Harris, harmonikář Johnny Mars, kytarista a zpěvák Michael Roach, izraelsko-nizozemsko-americká formace No Blues a hlavně americká legenda Johnny Winter.

Festival se částečně rozrostl i do Boskovic (letní Blues Alive scéna) a paralelně s programem v Šumperku poběží bluesové koncerty v Praze v klubu Jazz Dock.

Více se dozvíte na www.bluesalive.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám