Hlavní obsah

Interaktivní taneční Putování ve větvích pro celou rodinu

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Přátelství rozkročené do dvou koutů světa – to je interaktivní představení Putování ve větvích, na jehož obnovené reprízy zve Taneční studio Light a Studio Alta v Holešovicích (naproti Výstavišti).

Foto: archiv, Novinky

V pojetí Lenky Tretiagové a Ondřeje Lipovského a dospělých i dětských tanečníků dostal Tobiáš podobu činoherně-tanečního představení.

Článek

Příběh o chlapci, který se musel vydat na dlouhou cestu, aby obhájil pravdu, přátelství i rodný strom, napsal Francouz Timothée de Fombelle pod názvem Tobiáš Lolness (vydal Baobab).

V pojetí Lenky Tretiagové a Ondřeje Lipovského a dospělých i dětských tanečníků dostal podobu činoherně-tanečního představení, v němž má kromě zajímavé choreografie aktivní význam hudba. Tříčlenná skupina Icon Orchestra je součástí představení a nabízí mj. hru na originální kořen stromu.

Putování ve větvích je ideální pro celou rodinu, dobrovolníci mohou navíc sami vstoupit do příběhu. Koná se 22. a 23. června vždy od 17 hodin, vstupenky je možné si rezervovat na putovanivevetvich@centrum.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám