Hlavní obsah

Dvě verze Marilyn Monroe: legendu má hrát Naomi Wattsová i Michelle Williamsová

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě herečky mají příští rok ztvárnit Marilyn Monroe ve dvou různých filmech - Britka Naomi Wattsová (King Kong, Kruh) a o něco méně známá Američanka Michelle Williamsová.

Foto: ČTK

Naomi Wattsová

Článek

Jednačtyřicetiletá Naomi Wattsová je spojena s filmem podle fiktivně-životopisné kontroverzní knížky Joyce Carol Oatesové s názvem Blonde. Film se bude jmenovat stejně a první klapka by se měla ozvat za půl roku.

Wattsová je známá z filmů Mullholand Drive, Kruh, 21 gramů nebo King Kong a aktuálně ji můžete vidět v novince Woodyho Allena Potkáš vysokého tmavého cizince.

Devětadvacetiletá Michelle Williamsová jedná o roli ve snímku režiséra Simona Curtise, který se zabývá rokem 1957, kdy Marilyn Monroe v Anglii natáčela film Princ a tanečnice s Laurencem Olivierem. Williamsová v minulosti hrála např. zdrcenou manželku v oscarovém hitu Zkrocená hora nebo ve filmu Beze mě: šest tváří Boby Dylana.

Reklama

Výběr článků

Načítám