Hlavní obsah

Axl Rose z Guns N' Roses žaluje bývalého manažera o pět miliónů dolarů

– Los Angeles

Excentrický zpěvák a jediný původní člen skupiny Guns N' Roses Axl Rose podal žalobu na svého bývalého manažera. V žalobě, ve které žádá pět miliónů dolarů, tvrdí, že Irving Azoff a jeho manažerská společnost Front Line Management se pokusili sabotovat Guns N' Roses, když chtěli přinutit Axla Roseho k návratovému turné s původními členy kapely.

Článek

Rose v žalobě uvádí, že Azoff lhal o plánování perspektivního turné Guns N' Roses se skupinou Van Halen a selhal v roce 2008 při propagaci návratového alba skupiny Chinese Democracy.

Tato sabotáž podle Roseho měla zmařit skutečné turné skupiny plánované na roky 2009 a 2010, aby zpěvák neměl jinou možnost, než se dát znovu dohromady s bývalými členy kapely. To ovšem Axl Rose vehementně odmítá.

Společnost Front Line Management naopak letos v březnu podala na Rose žalobu, s jejíž pomocí se snaží získat téměř 1,9 miliónu dolarů. Podle žaloby měla společnost s Rosem ústní dohodu, že dostane patnáct procent ze všech zpěvákových výdělků.

Reklama

Související články

Kytarista Slash se do Guns N’Roses nevrátí

Fanoušci původní sestavy americké skupiny Guns N’Roses zatím nemohou počítat s tím, že se do nynější sestavy vrátí její spoluzakladatel, kytarista Slash.

Výběr článků

Načítám