Hlavní obsah

Soundtrack Sex ve městě 2 s Aliciou Keysovou a Jennifer Hudsonovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Premiéru dalšího filmu z až nestoudně protahované série Sex ve městě si asi málokterý filmový nadšenec zaškrtne v kalendáři červeným fixem, ale i málo slibné filmy mohou mít nadprůměrnou hudbu. Bylo to tak v případě prvního celovečerního filmu Sex ve městě a snad to tak dopadne znovu.

Článek

Většina režisérů si nenechá ve filmu zpívat armádu popových hvězd první ligy jednoduše proto, že se to nedá zaplatit. V tomto případě ale rozpočet umožnil přímo plýtvání velkými jmény - soundtrack obsahuje tracky s Aliciou Keysovou, Erykou Baduovou, Jennifer Hudsonovou, Leonou Lewisovou či Lisou Minelliovou.

První singl, který bude utěšovat v lásce stále tápající sloupkařku Carrie, už je venku a jmenuje se Love Is Your Color.

Na soundtrack se poprvé pokusily přispět i herečky Sarah Jessica Parkerová, Kim Cattrallová, Krsitin Davisová a Cynthia Nixonová. Podle první jmenované je CD plné "povznášejících songů dodávajících sílu."

"Doufáme, že je to zábavné a odlehčené," řekla herečka o filmu na MTV. "Je to jako soufflé. Cestovali jsme daleko, abychom to natočili a myslím, že máme nádherné obrázky. Všichni jsou v tom dobří, já pravděpodobně ne, ale užila jsem si to."

Reklama

Výběr článků

Načítám