Hlavní obsah

Madonna končí s hudbou, dává přednost režii a své rodině

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Popovou královnu Madonnu v posledních měsících pohltila režisérská činnost natolik, že se jí hodlá věnovat naplno a pozastavit svou hudební kariéru. Zpěvačka nevyloučila, že se k hudbě zase vrátí, ale v současnosti dává přednost jejím čtyř dětem a práci na filmu o Wallis Simpsonové - manželce krále Eduarda VIII.

Foto: Profimedia.cz

Popové hvězdě Madonně učarovalo režírování, hudební kariéra jde stranou.

Článek

Připravovaný film pojednává o rozvedené podnikatelce Wallis Simpsonové, jež se proslavila svým sňatkem s králem Eduardem VIII. Ten se kvůli ní v roce 1936 dokonce rozhodl vzdát trůnu.

Příběh jednapadesátileté Madonně velmi imponuje a připouští, že mu věnuje téměř všechen svůj čas. Na dramatu přitom zpěvačka pracuje již dva a půl roku, letos v létě by se však již měl začít natáčet.

Madonna se po zkušenostech vrhá na větší film

„Je to určitý druh mé posedlosti. Drama o Wallis jsem začala psát hned poté, co jsem dokončila natáčení filmu Filth and Wisdom. Ve skutečnosti mě to téma ale napadlo již před jeho natáčením, ale uvědomila jsem si, že bych neměla pracovat na velkém díle, dokud nezvládnu něco menšího,“ uvedla Madonna.

Film Filth and Wisdom byl jejím režijním debutem z roku 2008. Kritiky ovšem její prvotina příliš nenadchla. Nyní má zpěvačka opět plno práce s novým projektem. K tomu se stará o své čtyři děti - třináctiletou Lourdes, devítiletého Rocca, pětiletou Mercy a nejmladšího syna Davida, kterému jsou čtyři roky.

Zpěvačka netuší, jak se dělá promo

„Mezi přípravami na film a péčí o své čtyři děti nemám už čas ani energii na nic jiného. Osobně například velmi oceňuji náročnou práci mnoha lidí, kteří se podíleli na vydání DVD z turné Sticky & Sweet. Už ale vůbec nevím, jak se o něm lidé dozvědí a jak se bude prodávat. Nikdy nemám tušení, jak se hudba dostane na trh poté, co nahraji píseň ve studiu,“ dodala Madonna pro magazín Interview.

Reklama

Výběr článků

Načítám