Hlavní obsah

Schwarzeneggerovi vyfoukli Komando, chtějí ho předělat bez něj

Novinky, Stanislav Dvořák

Režisér David Ayer pojal podle serveru Cinemablend myšlenku přetočit nezapomenutelnou akční klasiku/komedii Komando, v níž Arnold Schwarzenegger před 25 lety postřílel asi tisíc lidí. Sám Arnie už si svou roli nezopakuje.

Foto: Profimedia.cz

Arnold Schwarzenegger a Alyssa Milanová v nezapomenutelné akční klasice Komando.

Článek

Oživování různých schwarzeneggerovských snímků se stalo velkou módou - ve hře jsou dnes další díly Predátorů, Conanů i Terminátorů. Hollywood neodrazuje ani to, že všechna nová pokračování jsou evidentně horší než původní tituly a často i komerčně propadnou.

Server spekuluje, že by hlavní roli v Komandu mohl dostat Sam Worthington nebo The Rock. Samotný režisér David Ayer má za sebou pár akčních titulů jako Drsný časy a Street Kings.

Foto: Profimedia.cz

Arnold Schwarzenegger a Alyssa Milanová v nezapomenutelné akční klasice Komando.

Komando z roku 1985 proslulo hlavně neuvěřitelně bombastickými přestřelkami, v nichž Schwarzenegger pozabíjí sám celou armádu. Díky odtrženosti od reality a známým hláškám někteří film považují spíše za komedii.

Filmoví nadšenci možná vědí, že unesená dívenka z Komanda (Alyssa Milanová), se časem vypracovala na relativně úspěšnou herečku. Objevovala se v konzumních seriálech (Melrose Place), ale velmi dobře byl hodnocen její film Láska na druhý dotek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám