Hlavní obsah

Brilantní praštěná komedie Zprávař s Willem Ferrellem se dočká pokračování

Novinky, Stanislav Dvořák

Jména jako Will Ferrell, Ben Stiller, Jack Black, Steve Carell a Paul Rudd jsou už léta spojena s úchylnými komediemi, které míří mimo komerční střední proud a některé platí mezi fajnšmekry za legendární. Příznivci šíleného nonsensového humoru jistě uvítají, že se chystá pokračování jedné z těch vydařených - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho.

Článek

Režisér prvního dílu Adam McKay se znovu zmínil v médiích, že dvojku určitě natočí. V této chvíli ale podle serveru Cinemablend nemá ani peníze, ani hotový scénář.

“S tím filmem je to ošidné, protože po něm šel každý nahoru, jejich cena vzrostla. Ale současně, Steve a Paul a všichni ostatní souhlasili, že půjdou na nižší honorář a uděláme pokračování, což se v Hollywoodu často nevidí. Ale i přesto je tu problém s rozpočtem," shrnul současný stav režisér McKay.

Sliby chyby

Zprávař - Příběh Rona Burgundyho 2 by se prý mohl odehrávat v osmdesátých letech a plynule tak navázat na život postav z prvního filmu. Server dodává, že o pokračování už se mluvilo několikrát, a režisérovo nadšení zatím k výsledku nevedlo.

První díl se točil okolo party novinářů ze San Diega, mezi které se v sedmdesátých letech vetře první žena, což je pro ně šok. Zároveň musí čelit nenáviděným konkurenčním redakcím a veřejnoprávnímu týmu. Komedie byla založena na praštěném humoru plném absurdit, šílených hlášek a grimas Willa Ferrella a zároveň těžila z důsledné nápodoby až parodie módy a životního stylu sedmdesátých let minulého století.

Režisér McKay s Ferrellem spolupracuje dlouhodobě, právě dotočili komedii The Other Guys (Benga v záloze), která by měla jít v Česku do kin v říjnu.

Reklama

Výběr článků

Načítám