Hlavní obsah

Kobzanová byla v rádiu na "koberečku" kvůli nevhodným vtipům

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová se v rádiu Frekvence 1 pěkně zapotila. Kvůli údajným útokům na Romy, které se měly odehrát v její odpolední show, měla vedení co vysvětlovat. Podnět dala Rada pro rozhlasové a televizní vysílání.

Článek

"Je to pravda, řekla jsem dva vtipy a byl z toho obrovský problém. Radě pro televizní a rozhlasové vysílání se to nelíbilo," řekla Novinkám Kobzanová.

"V druhém vtipu jsem navíc označení Rom ani nepoužila, ale stejně to byl velký problém. Jen jsem pronesla, že mi na Smíchově, kde bydlím, někdo vykradl sklep a zakončila jsem to otázkou: Kdo asi?!," dodala Kobzanová.

Její výroky na adresu Romů se tentokrát obešly bez většího potrestání. Zatím stačilo přísné napomenutí s tím, že si rádio nepřeje, aby se to ještě někdy v budoucnosti opakovalo. V případě, že by Kobzanová neuposlechla, sáhlo by rádio k finančnímu postihu a mohlo by dojít i na vyhazov.

Kobzanová byla na "koberečku" jen dva dny po návratu z měsíční dovolené na Floridě. "První den  v práci a hned průšvih. To jsem celá já," dodala s úsměvem modelka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám