Hlavní obsah

Ewa Farna: Získat Anděla byl můj tajný sen

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ewa Farna získala v sobotu 17. dubna na udílení cen Akademie populární hudby Anděl 2009 Anděla coby zpěvačka roku. Tvrdila, že nadšená byla už z nominace a získat Anděla byl její sen.

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Zpěvačka Ewa Farna

Článek

Věřila jste ve vítězství?

Byla jsem nadšená už z nominací. Klára Vytisková a Aneta Langerová jsou výborné zpěvačky, pro mě jedny z nejlepších u nás. Nejdřív jsem si myslela, že vyhraje Aneta.

Když jsem pak na zkoušce na ceremoniál slyšela Kláru, napadlo mě, že by klidně mohla zvítězit ona. Mé prvenství mě zaskočilo. Neměla jsem připravenou žádnou řeč a vlastně ani pořádně nevím, co jsem na pódiu řekla.

Cítíte se jako zástupkyně nové hudební generace?

Vlastně ano. V této souvislosti musím říct, že jsem nadšená z toho, jak byly ceny rozděleny. Charlie Straight to určitě hodně pomůže, mně i Tomáši Klusovi také. Jsem ráda, že vyhráli Monkey Business a že na ceremoniálu hráli Toxique.

Kam si cenu vystavíte?

Domů na poličku, kde už pár cen mám. Ať už jde o České slavíky, nebo spoustu ocenění, která jsem dostala v Polsku. Získat Anděla byl můj tajný sen. Myslela jsem si ale, že to bude tak za deset let.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám