Hlavní obsah

Fun Lovin´Criminals ve čtvrtek v Praze představí nové album Classic Fantastic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Americká skupina Fun Lovin´Criminals ve čtvrtek 25. března vystoupí v pražském klubu SaSaZu. Předskokany jim budou domácí písničkář Xindl X a v Česku usazený americký zpěvák a kytarista Geoff Tyson.

Foto: Profimedia.cz

Fun Lovin´ Criminals

Článek

Newyorští hudebníci, kteří ve své tvorbě míchají prvky funky, jazzu a blues, přicházejí s novými nahrávkami pět let po předchozí desce Livin' In The City.

Fun Lovin´Criminals v České republice vystupují poměrně často. Objevili se například před dvěma lety na festivalu Happy Days v Hradci Králové, loni vystoupili jako hlavní hvězdy akce EU Summit na pražském Václavském náměstí a jejich koncert byl součástí loňského otevírání Hard Rock Café v Praze.

Pětice Fun Lovin' Criminals na sebe upozornila už svou první deskou Come Find Yourself z roku 1996, z níž pochází hit Scooby Snacks, který se objevil také na soundtracku ke kultovnímu filmu Quentina Tarantina Pulp Fiction. S velkým ohlasem se setkala také skladba King Of New York.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám