Hlavní obsah

Ex-beatle Ringo Starr spojil síly s Benem Harperem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý člen Beatles Ringo Starr nelení a po zdařilé loňské desce hostuje na novince známého amerického folk/blues/rockového muzikanta Bena Harpera.

Článek

Ben Harper a skupina Relentless7 dokončili natáčení materiálu pro desku Give Till It’s Gone, která se objeví na pultech na podzim. “Nejen že jsme nadšení ze samotných písniček, ale v jedné hraje Ringo Starr a to pro nás hodně znamená. Také v jedné písni zpívá Jackson Browne,” řekl Harper médiím.

Album obsahující písně songs Still in Faith, Don’t Give Up On Me Now a další bylo natočeno v Groove Master Studios v Santa Monice a ještě ho čeká mixování.

Současnou, poměrně novou sestavu Relentless7, tvoří Ben Harper, kytarista Jason Mozersky, bubeník Jordan Richardson a baskytarista Jesse Ingalls. Svou starou, neméně kvalitní kapelu, Innocent Criminals rozpustil Harper v roce 2007.

“Nevytyčil jsem si žádné cíle. Prostě jsem věděl, že když jsem s těmi chlapy natočil Both Sides of the Gun, uvědomil jsem si v momentě, že tahle skupina, tihle čtyři lidi, mají budoucnost a musíme z toho něco dostat."

Ringo Starr ve své sólo kariéře zdatně konkuruje dalšímu ex-beatlovi Paulu McCartneymu. Jeho poslední počin Y Not byl velmi dobře přijat kritikou.

Reklama

Výběr článků

Načítám