Hlavní obsah

Rockeři The Cell míří do "kriminálu"

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blues-rocková kapela The Cell, kterou tvoří američtí a čeští muzikanti, si naplánovala koncerty ve věznicích: 14. března ve věznici Kynšperk nad Ohří pro 200 vězňů a 24. dubna pro 400 vězňů v Rapoticích u Brna. Pro fanoušky, kteří momentálně nejsou ve výkonu trestu, se nabízí 14. duben v pražském kulturním domě Vltavská.

Článek

Osmičlenná skupina s americkým zpěvákem Davidem Kangasem se drží osvědčeného, zdánlivě jednoduchého receptu, který dovedli k dokonalosti Lynyrd Skynyrd či ZZ Top. Poučeni na nejlepších světových vzorech, dali v ČR dohromady profesionálně znějící "jižanský" band se třemi kytarami, hammondkami a vokalistkami.

V roce 2006 vydali velmi zralý debut Are You Ready a posluchači ZZ Top nebo Johna Mayalla si je možná budou pamatovat jako předskokany z českých koncertů.

Loni v dubnu The Cell koncertovali i v původní vlasti blues na americkém jihu. Poměrně často se objevují i v západní Evropě.

Vstupenky do věznic k dostání nejsou, do KC Vltavská stojí 190 Kč včetně poplatku a jsou k dostání v síti Ticketpro, Ticketstream a Eventim.

Reklama

Výběr článků

Načítám