Hlavní obsah

Prima uvede nový seriál z lékařského prostředí

Právo, Jana Perglerová

Příští pondělí 15. března čeká večer od 20.00 hodin na diváky televize Prima první díl nového seriálu Zázraky života. Je z lékařského prostředí, ale z takového, kam zatím nebyly oči televizních kamer nasměrovány.

Článek

Odehrává se na soukromé klinice asistované reprodukce nazvané Centrum života, kde lékaři pomáhají neplodným párům k děťátku. Seriál napsala zkušená autorka Eva Papoušková, která je mj. autorkou scénáře k úspěšnému seriálu Pojišťovna štěstí. V seriálu jde samozřejmě hlavně o vztahy a osobní příběhy zaměstnanců kliniky, ale i o příběhy žen, toužících po miminku.

Představí se Jana Plodková i Tatiana Vilhelmová

V hlavních rolích se představí Jana Plodková, jenž získala v sobotu Českého lva za ženský herecký výkon v hlavní roli ve filmu Protektor. V seriálu hraje gynekoložku Elišku Diamantovou, která žije hlavně prací a nemá čas na lásku. Ta ale stejně přijde v podobě ženatého kolegy z kliniky, embryologa Davida Salače (Roman Zach).

Eliščina otce, gynekologa, úspěšného šéfa a zakladatele Centra života si poprvé v českém televizním seriálu zahrál Jiří Ornest, který bude pro mnohé diváky úspěšným hereckým překvapením, protože se zhostil své role až s cynickým, ale jiskrným nadhledem.

Počítají i s druhou řadou

V dalších rolích se představí Tatiana Vilhelmová (manželka Davida Salače), Veronika Freimanová (anestezioložka Klímová) či Igor Chmela (gynekolog Marek Tichý). Režii seriálu má Jaromír Polišenský. Seriál má třináct dílů a Prima již počítá s jeho druhou řadou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám