Hlavní obsah

Nejhorší herečkou Hollywoodu byla za rok 2009 vyhlášena Sandra Bullocková

– Los Angeles

Nejhorší herečkou Hollywoodu roku 2009 byla v noci na neděli v Los Angeles vyhlášena Sandra Bullocková kvůli svému výkonu v komedii All About Steve. Za ztvárnění hlavní ženské role v této komedii získala hned dvě filmové anticeny Zlatá malina.

Článek

Jednu jako nejhorší herečka, druhou dostala za roli ve stejném filmu spolu se svým hereckým kolegou Bradleym Cooperem - byli prý nejhorším hereckým párem.

Bullocková si ve snímku z roku 2009 zahrála poněkud pomatenou ženu, která se zamiluje do kameramana CNN a vytrvale ho pronásleduje, protože si myslí, že on je pro ni ten pravý. Pětačtyřicetiletá herečka je přitom jednou z favoritek také na získání prestižního Oscara za nejlepší ženský herecký výkon.

Bodovala totiž ve sportovním dramatu Blind Side (Slabé místo), za který už získala Zlatý glóbus. Pozorovatelé tvrdí, že pětačtyřicetiletá Bullocková svede v noci na neděli souboj o prestižní zlatou sošku s herečkou Meryl Streepovou.

Nejhorším filmem roku 2009 Transformers: Pomsta poražených

V historii Hollywoodu se zatím nestalo, že by nějaký herec nebo herečka získali v jednom roce Oscara i Zlatou malinu.

Zlatou malinu za nejhorší film loňského roku získal kasovní hit Transformers: Pomsta poražených, nejhoršími herci byli vyhlášeni hudebníci Kevin, Joe a Nick ze skupiny Jonas Brothers za účinkování v koncertním snímku Jonas Brothers: 3D Koncert.

Nejhorším hercem desetiletí Eddie Murphy

Na letošním 30. ročníku Zlatých malin byl zároveň vyhlášen nejhorší film, herec a herečka posledního desetiletí. Pochybný titul nejhoršího filmu získal sci-fi snímek Bojiště Země: Sága roku 3000 z roku 2000, natočený podle zakladatele Scientologické církve L. Rona Hubbarda. Jednu z hlavních rolí si v něm zahrál americký herec John Travolta.

Nejhorším hercem desetiletí byl vyhlášen herec Eddie Murphy, nejhorší herečkou dekády je prý Paris Hiltonová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám