Hlavní obsah

Všechno do 3D, zní teď v Hollywoodu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mohutná vlna 3D filmů se stále rozšiřuje zejména v Americe. Warneři ohlásili celou sérii trojrozměrných filmů. Nově se mluví o Sucker Punch, The Green Lantern a předělávce Souboje titánů, píše server Variety.

Článek

Komiksovka Green Lantern s Ryanem Reynoldsem v režii Martina Campbella se bude točit letos v Louisianě a do kin má přijít v létě 2011. Další 3D novinka Sucker Punch Zacha Snydera s herečkou Emily Browningovou je příběhem teenagerky umístěné do ústavu svým nevlastním otcem. Do kin půjde rovněž v roce 2011.

Snyder má již zkušenost s 3D projekty, pracoval na filmu Legends of the Guardians  (dříve známé jako Guardians of Ga'hoole), který se dočká premiéry v září.

Studio Warner Bros se minulý měsíc rozhodlo převést do S3D také již rozdělaný film Souboj titánů a první část Harryho Pottera a relikvií smrti. Na převodu filmu Souboj titánů do tří rozměrů pracuje Prime Focus Group, indická firma specializovaná na vizuální efekty, která má pobočky v Hollywoodu i jinde ve světě.

Film měl být původně v kinech už v roce 2010. Scénář pro tento remake slavného titulu z roku 1981 zpracoval slavný Lawrence Kasdan.

Reklama

Výběr článků

Načítám