Hlavní obsah

Nová DVD - Chceš mě, chci tě, Královna Viktorie i Bílá smrt

Z nových filmů, které vychází na stříbrných plackách, se můžete podívat na komedii Chceš mě, chci tě, životopisnou romanci Královna Viktorie, nebo thriller Bílá smrt.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD

Článek

Chceš mě, chci tě

Film Chceš mě, chci tě je komedie o mužích, ženách a obrovské propasti, která představuje to, jak o sobě navzájem smýšlejí, sní a snaží se opačné pohlaví svádět.

Abby Richterová je ambiciozní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém - tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když její pořad začne klesat na sledovanosti, je Abby musí spojit své síly s Mikem, mužem, který ji irituje snad naprosto vším. Jenže protiklady se přitahují….

The Ugly Truth, USA, 2009, 96 min., režie: Robert Luketic, hrají: Katherine Heiglová, Gerard Butler, Bree Turnerová, Eric Winter, Nick Searcy…

Královna Viktorie

Historické drama Královna Viktorie sleduje první roky její vlády a zaměřuje se na problematický vztah s jejím manželem, princem Albertem.

Když mladičká Viktorie nastupuje na anglický královský trůn, ocitá se v prostředí plném turbulentních zvratů, intrik a lstí, kde není možné věřit ani členům vlastní rodiny.

The Young Victoria, Velká Británie/USA, 2009, 100 min., režie: Jean-Marc Vallée, hrají: Emily Bluntová, Rupert Friend, Paul Bettany, Miranda Richardsonová, Jim Broadbent...

Bílá smrt

Thriller Bílá smrt s Kate Beckinsaleovou byl natočen podle komiksové předlohy Grega Rucka.

Vítr burácí rychlostí 150 km/h. Teplota klesá pod minus 80°C. Příroda nemá v úmyslu nechat lidi na Amundsen-Scottově výzkumné stanici v Arktidě přežít. Stejně jako vrah, který spáchal vůbec první vraždu na tomto kontinentu. Na místo přijíždí policistka, která musí záhadu vyřešit dřív, než ji tu uvězní šest měsíců zimní tmy - a vrah.

Whiteout, USA 2009, 97 min., režie: Dominic Sena, hrají: Kate Beckinsaleová, Gabriel Macht, Tom Skerritt, Columbus Short, Alex O'Loughlin, Shawn Doyle...

Moliére

Kostýmní historický film Moliére má, zcela netypicky, komediální ladění.

Zámožný Jourdain Moliérovi nabídne, že za něj zaplatí dluhy, když mu pomůže získat srdce ovdovělé markýzy. V převlečení za kněze se dramatik ocitá v Jourdainově paláci a snaží se svého hostitele naučit hereckému umění. Jourdainově ženě Elmíře se to zprvu nelíbí, ale do počátečních konfliktů mezi ní a Molierem se brzy vloudí flirt.

Moliére, Francie, 2007, 120 min., režie: Laurent Tirard, hrají: Romain Duris, Fabrice Luchini, Laura Moranteová, Edouard Baer, Ludivine Sagnierová...

Otčím

Otčím je napínavý thriller s téměř hororovou atmosférou.

Michael Harding se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka a s ní i její nový přítel David. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář?

The Stepfather, USA, 2009, 101 min.,režie: Nelson McCormick, hrají: Dylan Walsh, Sela Wardová, Penn Badgley, Amber Heardová, Sherry Stringfieldová...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám