Hlavní obsah

Kryštof rozjíždějí turné po Česku, předskokanem jim bude Xindl X

Právo, Jaroslav Špulák

Po soustředění ve Frýdku-Místku, na kterém byla ostravská skupina Kryštof v minulých dnech, zahájí v pátek 19. února své koncertní T-Music Kryštof Tour 2010.

Článek

Kryštof se představí v pražské Tesla Aréně. 23. února pak skupina zahraje na brněnském Výstavišti a turné zakončí 26. února v ostravské ČEZ Areně. Jako předskokana si pozvali na všechna tři vystoupení pražského písničkáře Xindla X.

Kryštof nabídne návštěvníkům svých koncertů velké pódium, které bude trochu připomínat divadelní točnu. Slibuje na něm velkolepý hudební, světelný i jevištní zážitek. „Součástí bude například i velká panoramatická projekce přes celou šířku jeviště,“ vysvětlil zpěvák Richard Krajčo.

Kryštof vyráží na tříkoncertní turné několik týdnů po vydání svého posledního alba Jeviště. To se na trhu objevilo na začátku ledna, kdy bylo nejdříve šířeno digitální cestou a teprve poté vyšlo na CD.

„Každé turné je neopakovatelné, a netýká se to samozřejmě jen těch našich. I tohle turné bude neopakovatelné v tom, co se při něm stane a co kapela nabídne. Už nikdy nikam nepovezeme scénu, jakou jsme si vymysleli, stejně tak nikde nepoužijeme projekce, které jsou připravené. Měla by to být taková velká oslava,“ objasnil Krajčo.

Kryštof při koncertech především představí písničky ze své nové desky. Zahraje ale samozřejmě i největší hity, některé v aranžích, které nebudou totožné s albovými.

„Budeme se snažit, aby byly hezčí než na desce,“ podotkl ještě Krajčo.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám