Hlavní obsah

V divácké anketě TýTý nově hlasování po internetu

Právo, jp

V 19. ročníku divácké ankety o nejoblíbenější tváře televizní obrazovky (TýTý) bude letos možné poprvé hlasovat prostřednictvím internetu na stránkách www.tyty.cz.

Článek

Doposud mohli diváci posílat hlasy jen SMS zprávami či ručně vyplněnými kupony z časopisů. „Pro větší transparentnost jsme se rozhodli po ukončení hlasování sdělit počet hlasů, které přišly společně prostřednictvím SMS, kuponů a nově i internetu,“ oznámil ve čtvrtek Jaromír Skopalík, jednatel vydavatelství Bauer Media, jenž anketu vyhlašuje.

Do TýTý se letos poprvé zapojí také digitální stanice TV Barrandov, která vedle České televize, Novy a Primy získala právo nominovat vlastní tváře a pořady. Rozhodla se poslat do soutěže Zuzanu Bubílkovou, Miloše Čížka (moderátor počasí), Jana Saudka, pořad Politická střelnice a seriál Odsouzené.

Do konce února probíhá první kolo, ze kterého vzejde z každé kategorie pětice nominovaných s nejvyšším počet hlasů. Druhé kolo začne 15. března a skončí 26. března. V přímém přenosu České televize, který se uskuteční v sobotu 27. března z Divadla na Vinohradech, zvolí diváci vítěze kategorie objev roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám