Hlavní obsah

Kapela No Name měla na sněhu nehodu

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Bratislava

Nepříjemný zážitek měli v neděli členové slovenské kapely No Name. Nedaleko maďarského města Miskolc dostal jejich automobil na zasněžené silnici smyk a skončil mimo silnici.

Článek

„Jeli jsme jen padesátikilometrovou rychlostí, ale ve sněhové vichřici jsme i tak skončili mimo silnici,“ uvedl pro agenturu TASR lídr skupiny Igor Timko. Členové skupiny se nezranili.

Slovenské skupině v nesnázích pomohli maďarští policisté. „Nebylo to jednoduché, protože jsme museli vyložit všechnu aparaturu a nástroje, aby nás mohli vytáhnout zpátky na silnici,“ uvedl Timko. U nehody se zastavil také sanitní vůz a několik dalších automobilů. „Nabízeli nám pomoc. Všichni byli velmi milí. V komunikaci nám pomohlo, že náš klávesák Zoli Szalai hovoří maďarsky,“ dodal Timko.

No Name hrála v sobotu na plese v Bratislavě. Polovina kapely jela domů do Košic ještě v noci a druhá vyrazila až v neděli ráno. Z Bratislavy do Košic nevede souvislá dálnice, proto se rozhodli, že pojedou přes Maďarsko. Na východě země je však zastihla sněhová kalamita.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám