Hlavní obsah

Kytarista Rage Against the Machine se spojil s hip-hopery Cypress Hill

Novinky, Stanislav Dvořák

Po delší době se ozývají s novým materiálem Cypress Hill, americká parta, která se pro mnohé fandy stala symbolem hip-hopu 90. let. Na nové desce se spojili s Tomem Morellem, kytaristou RATM.

Článek

Cypress Hill, kteří se v devadesátých letech proslavili hity jako Insane in the Membrane nebo Doctor Greenthumb, se s Tomem Morellem přátelí delší dobu a spolupráce na nové desce tedy není tak překvapivá, jak by se mohlo zdát. Cypress Hill nově spolupracují s labelem Priority/EMI, který řídí rapper Snoop Dogg. Jejich album Rise Up tam vyjde 6. dubna 2010.

"Máme na naší desce plno úžasných hostů, které brzy odhalíme. Zatím s radostí oznamujeme spolupráci s naším kamarádem Tomem Morellem na dvou písních: Rise Up a Shut 'em Down," uvedli Cypress Hill na svých internetových stránkách.

Není to první spolupráce s RATM, protože bubeník Brad Wilk si už zahrál na desce Cypress Hill nazvané Skull & Bones.

Není to první spolupráce s RATM, protože bubeník Brad Wilk si už zahrál na desce Cypress Hill nazvané Skull & Bones.

Cypress Hill trávili poslední tři roky ve studiu prací na novince Rise Up. “Nahrávání byla sranda, měli jsme pocit, jakoby jsme spolu nahrávali úplně první desku. Dělali jsme si, co jsme chtěli, bez jakýchkoliv hudebních omezení. A pracovat s jedním z mých nejoblíbenějších kytaristů všech dob, Tomem Morellem, bylo úžasné," řekl jeden ze členů skupiny Sen Dog.

Reklama

Výběr článků

Načítám