Hlavní obsah

Herec David Hasselhoff končí jako porotce v americké soutěži talentů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec David Hasselhoff, jenž se proslavil především rolí záchranáře Mitche Buchannona v seriálu Pobřežní hlídka, po čtyřech letech končí jako porotce v televizní talentové soutěži America's Got Talent.

Foto: Profimedia.cz

David Hasselhoff

Článek

Sedmapadesátiletý umělec, který na sebe v posledních letech upozorňoval spíše alkoholickými eskapádami, časopisu People řekl, že chce jít za svým snem a bude mít svou vlastní televizní show.

Žádné podrobnosti k novému projektu Hasselhoff ale neprozradil. O svém účinkování v americké obdobě soutěže Britain's Got Talent, z níž vzešla mimo jiné zpěvačka Susan Boyleová, řekl, že to byla užitečná zkušenost.

Televize NBC, která hledání nových talentů v USA vysílá, reagovala vyjádřením, že Hasselhoff byl integrální součástí úspěchu tohoto programu. "Mrzí nás, že odchází. Přejeme mu hodně úspěchů s jeho novou show," uvedla stanice v prohlášení.

Kdo bývalou seriálovou hvězdu v křesle porotce nahradí, není zatím známo. Zbývající dva arbitři - někdejší šéfredaktor bulvárního deníku Daily Mirror Piers Morgan a hudební manažerka Sharon Osbourneová - v pořadu zůstávají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám