Hlavní obsah

Silvestra a Nový rok jsme proseděli u TV

Právo, jp

Přestože recenzenti i někteří diváci - naši čtenáři – tvrdili, že na Silvestra a Nový rok nic pořádného v televizi ke koukání nebylo, a to, co bylo, za nic nestálo, data o sledovanosti, kterou se pochlubily televizní stanice, hovoří o něčem jiném. Poslední večer loňského a první večery letošního roku jsme podle nich, samozřejmě kromě jiných činností, proseděli u televizorů.

Foto: ČTK

V neděli večer získal nejvíce diváků Venkovský učitel na ČT 1, sledovalo ho 1,471 mil. lidí.

Článek

Česká televize prostřednictvím zprávy tiskového oddělení sdělila, že podle údajů o sledovanosti šlo o její nejúspěšnější silvestrovské vysílání po pěti letech. Nicméně, nejsledovanější na ČT 1 byl půlnoční přípitek bývalého prezidenta Václava Havla, na který se dívalo 1,857 mil. diváků, dále sportovní Góly, fóry, legendy od 18.52 hodin, kde se sledovanost pohybovala od 1,105 mil. k 1,759 mil. diváků a na třetím místě úvodní část česko - slovenského estrádního Silvestra od 21.00 hod se sledovaností 1,453 mil. diváků.

Nova bodovala na Nový rok pohádkou Nejkrásnější hádanka, kterou si zvolily 2,513 mil. diváků. Úsměvný český film pro celou rodinu Kdopak by se vlka bál, přitáhl k ČT jedničce 1,163 mil. „malých i velkých diváků“, jak napsalo tiskové oddělení, tzn. že šlo o populaci ve věku 4 + (ostatní sledovanost je měřena na věkové skupině15 +).

V neděli večer získal nejvíce diváků Venkovský učitel na ČT 1, sledovalo ho 1,471 mil. lidí. Pozadu nezůstala ani Prima Cool, kde jsou hitem sledovanosti Simpsonovi. Nejvíce, 132 tisíc, se dívalo na třetí díl vysílaný v novém roce.

Reklama

Výběr článků

Načítám