Hlavní obsah

Velkolepá Pink Floyd Show opět v ČR

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do ČR se po roce vrací The Australian Pink Floyd Show, zřejmě nejlepší revival Pink Floyd na světě. Zastaví se v Ostravě (ČEZ Aréna) 31. ledna a v Praze (Tesla Aréna) 1. února.

Foto: Novinky

Australian Pink Floyd Show

Článek

Skupina vystupuje zhruba 5 let na celém světě a už si získala slušné renomé. Většina zahraničních i českých médií ji považuje za špičku v oboru revival skupin. Na novém turné slibují Australané ještě více laserů a světel než loni.

"Členové kapely až pedantsky úzkostlivě lpí na každém detailu show, aby každý aspekt tvorby Floydů reprodukovali skutečně notu po notě věrně tak, jak jim jejich nesporný hudební talent dovoluje. To, že se jim to daří skutečně na výbornou ukazují tisíce fanoušků po celém světě tím, že se na jejich koncerty vracejí," uvedli pořadatelé z agentury Pragokoncert.

Foto: Novinky

Australian Pink Floyd Show

Hity velké rockové legendy Pink Floyd u nás zahráli poprvé v únoru 2009. Základ koncertu tehdy tvořila deska The Wall, která slavila třicáté narozeniny. Pečlivosti provedení skutečně nešlo vytknout téměř nic. Cca 5 000 českých návštěvníků spokojeně aplaudovalo dokonalému řemeslu dosud neznámých muzikantů.

Vstupenky jsou k dostání na stránkách pragokoncert.com nebo ticket-art.cz, ticketstream.cz a ticketportal.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám