Hlavní obsah

Liberec se bouřlivě loučil s muzikálovým Ježíšem

Zaplněná liberecká Tipsport arena se v úterý bouřlivě loučila s muzikálovým Ježíšem. Pro české fanoušky legendární rockové opery Jesus Christ Superstar to byla zřejmě poslední příležitost vidět představení se známými protagonisty Kamilem Střihavkou, Danem Bártou nebo Bárou Basikovou.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Kamil Střihavka jako Ježíš asi naposledy

Článek

Produkci muzikálu končí práva k dalšímu uvádění inscenace a podle tvůrce projektu Oty Balage, není pravděpodobné, že by se pro podobný koncertní projekt v budoucnu licence udělovala.

Koncert v liberecké Tipsport areně se měl původně uskutečnit už 8. prosince, kvůli onemocnění představitele titulní postavy Kamila Střihavky ale pořadatelé museli představení odložit. Střihavku skolilo poranění hlasivek, kvůli kterému v posledním měsíci zrušil veškerá představení.

„Mimo koncertu v Liberci vystoupil jen 19. prosince na finálovém večeru duetů v České televizi,“ řekla za pořadatele Johana Turnerová.

Výjimečný hudební zážitek poněkud zkalila známá slabina liberecké areny, kterou je příjezdová komunikace a parkování. I proto začal koncert s více než čtvrthodinovým zpožděním.

Reklama

Výběr článků

Načítám