Hlavní obsah

Steven Tyler: Aerosmith nekončí, ale musím do léčebny

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zcela nové světlo vrhl na údajný rozpad legendární skupiny Aerosmith frontman Steve Tyler, když uvedl, že se vlastně nerozpadají, ale on sám musí nastoupit do léčebny. Tyler je závislý na lécích utišujících bolest.

Článek

“S pomocí mé rodiny a týmu zdravotníků přebírám odpovědnost za zvládnutí mé bolesti. Moc se těším, že se vrátím na pódium a do studia s mými kolegy Joem Perrym, Joeym Kramerem, Tomem Hamiltonem a Bradem Whitfordem,” uvedl zpěvák v exkluzivním prohlášení pro magazín Rolling Stone.

Zároveň dodal, že zprávy o tom, že požadoval dvouletou pauzu, které oběhly všemi světovými médii, nejsou pravdivé. "Je to zcela nepravdivé, s nadšením budu psát, nahrávat a vystupovat s Aerosmith hned, jak to zvládnu," dodal.

Steven Tyler je z minulosti znám jako narkoman, i když v poslední době se zdál být klidnější. Jeho kolega Brad Whitford však v listopadu řekl médiím, že Tyler se nechová jako střízlivý člověk a že  “jeho drogová minulost je dobře známá."

Kytarista Joe Perry, který s Tylerem prožil nejvíc a přezdívalo se jim "toxická dvojčata", tvrdil ve stejné době listu Las Vegas Sun, že "pokud ví, tak Steven odešel ze skupiny".

Vážné zdravotní problémy

Kytarista také uvedl, že hodlá hrát dál, ať se Stevenem Tylerem, nebo bez něj. "Opravdu vůbec nevím, jak to bude dál. Ale možná že najdeme někoho jiného, kdo bude zpívat."

Steven Tyler, který si v létě zlomil rameno a odvolal několik akcí, se po posledním vystoupení v Abú Zabí izoloval. Pravděpodobně trpěl po operaci velkými bolestmi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám