Hlavní obsah

Lady GaGa s hitem Bad Romance opanovala britské žebříčky

Londýn

Americká zpěvačka Lady GaGa se s hitem Bad Romance vyšvihla do čela britské hitparády singlů. Jde o třetí píseň Lady Gaga, která se za tento rok stala jedničkou žebříčku.

Foto: Thomas Peter, ČTK

Lady GaGa

Článek

Lady GaGa se proslavila svým smyslem pro výstřední oblékání a líbivými melodiemi. Sesadila z čela hitparády Peter Kay's Animated All Star s jejich charitativním singlem The Official BBC Children in Need Medley.

Barbadoská zpěvačka Rihanna se singlem Russian Roulette klesla o jednu příčku na třetí pozici, zatímco američtí Black Eyed Peas s hitem Meet Me Halfway obhájili čtvrté místo.

Prvenství si drží  Susan Boyleová

Skotská zpěvačka Susan Boyleová, která zazářila v britské soutěži hledání pěveckých talentů, si udržela s písní I Dreamed A Dream první pozici v hitparádě alb. Deska Lady Gaga s názvem The Fame, někdejší jednička žebříčku a nejprodávanější album letošního roku v Británii, poskočila o deset příček na druhé místo.

Druhé a třetí místo hitparády alb pro tento týden připadlo nováčkům. Dvojkou se stali Westlife s deskou Where We Are a trojkou Take That s The Greatest Day The Circus Live.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám