Hlavní obsah

Bratři Michaela Jacksona z jeho smrti nikoho neobviňují

Los Angeles

Jackie, Marlon a Tito Jacksonovi říkají, že nechtějí v souvislosti se smrtí svého bratra Michaela na nikoho ukazovat prstem. Jackie Jackson argumentuje tím, že losangeleská policie pokračuje ve vyšetřování úmrtí zpěváka, a říká, že s komentářem hodlá vyčkat, až bude vše dokončeno, píše agentura AP.

Článek

Také Tito Jackson je toho názoru, že by bylo předčasné označit viníka, protože zatím nebyla shromážděna veškerá fakta související s náhlým úmrtím "krále popu".

The Jacksons: A Family Dynasty

Bratři se v tomto smyslu vyjádřili při propagaci své nové reality show The Jacksons: A Family Dynasty, kterou bude od 13. prosince vysílat americká kabelová televize A Network. Show v šesti hodinových dílech mimo jiné zachytí, jak se sourozenci vyrovnali se smrtí svého slavného bratra.

Úřady uvedly, že jejich vyšetřování se zaměřuje na Conrada Murrayho, osobního lékaře Michaela Jacksona, jehož smrt označily za zabití. Žádné obvinění ale vzneseno nebylo.

Jackson zemřel náhle 25. června v Los Angeles ve věku padesát let na zástavu srdce po předávkování léky v době, kdy se chystal k návratu na koncertní pódia. Murray podle své mluvčí trvá na tom, že nepředepsal ani nepodal Jacksonovi nic, co by ho mohlo zabít.

Bratři Jacksonovi na přelomu šedesátých a sedmdesátých letech vystupovali jako pěvecký kvintet Jackson Five. Michael, který byl nejmladším z nich, se poté dal na sólovou dráhu a stal se jedním z nejúspěšnějších interpretů v historii populární hudby.

Reklama

Související články

ŽEBŘÍČKY: Jackson válcuje česká kina

Film o Michaelu Jacksonovi This Is It je očekávaným trhákem v českých kinech. Podle celotýdenní statistiky sice vede český film 2 Bobule, ale to proto, že This...

Výběr článků

Načítám