Hlavní obsah

Kytarista skupiny Tokio Hotel může jít před soud kvůli rvačce s fanynkou

Hamburk

Kytarista populární německé skupiny Tokio Hotel Tom Kaulitz by mohl skončit před soudem kvůli výtržnosti, která se odehrála v dubnu u benzinové pumpy v Hamburku. Podle listu Bild se státní zástupce chystá dvacetiletého muzikanta obžalovat z ublížení na zdraví.

Foto: Profimedia.cz

Skupina Tokio Hotel je stále v obležení mladých fanoušků.

Článek

"Nemohu k tomu z právních důvodů sdělovat žádné informace," uvedl mluvčí. Státní zastupitelství totiž může informaci zveřejnit teprve tehdy, až obžalovaný dostane žalobu písemně. Po obžalování se proces nemusí konat, ale soudce může řízení ukončit.

Kaulitz se měl poprat s dívkou kvůli autogramu

Kaulitz, který je dvojčetem zpěváka skupiny Tokio Hotel Billa, se v dubnu u benzinové pumpy střetl s mladou ženou a zranil ji v obličeji. Žena policii do protokolu řekla, že muzikanta poznala a chtěla ho vyfotit. Kytarista po ní hodil zapálenou cigaretu. Ona ji pak uhasila o čelní sklo jeho auta. Vyústilo to ve rvačku, po níž dívka podala trestní oznámení.

"Ani Tom, ani jiný člen kapely by nikdy nevztáhl ruku na fanouška," uvedl tehdy manažer kapely David Jost. Populární mladíci mají zástupy fanynek. Některé z nich je prý pronásledují a vyhrožují jim, takže hudebníci museli několikrát změnit bydliště.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám