Hlavní obsah

Britney Spearsovou v Austrálii vypískali

Novinky, rei
Perth

Turné Britney Spearsové v Austrálii ještě ani pořádně nezačalo a už s ním má zpěvačka problémy. Poté, co v pátek tamní vláda Spearsovou vyzvala, aby posluchače informovala, chce-li zpěv pouze předstírat prostřednictvím playbacku, provázel její první koncert pískot a předčasný odchod nespokojených fanoušků.

Článek

Spearsová, které se po nesčetných osobních eskapadách a rozvodu v roce 2006 podařilo vrátit do hitparád, zahájila australskou část svého turné s názvem Circus - Down Under v pátek v Perthu.

Neoficiální zprávy o tom, že některé písně budou na playback, znepokojily předem vládu v Novém Jižním Walesu, konkrétně ministerstvo pro spravedlivý obchod (Fair Trade), které uvedlo, že by pořadatelé měli zákazníkům dát na srozuměnou, za co platí.

„Australané nebudou tolerovat vystoupení ve stylu Mickeyho Mouse. Je to jasné - na živo znamená na živo. Jestliže zaplatíte až 200 australských dolarů, myslím si, že si zasloužíte víc než jenom filmový klip,“ řekla listu Sydney’s Daily Telegraph poslankyně Virginia Judgeová s tím, že nemá nic proti Spearsové, nýbrž proti falešné reklamě a klamání zákazníků.

Na koncert v Perthu přišlo 17 000 lidí, ale podle místního tisku jich spousta odešla hned během třetí písně. Nelíbilo se jim nejen to, že Spearsová očividně nezpívá, ale prý se k nim navíc často obracela zády a obrazovky nad pódiem zabírali většinou jen okolní tanečníky. „Jsem jejím velkým fandou, ale tohle byla hrůza. Zklamala nás,“ řekl Josh Blee novinářům.

Někteří fanoušci zaplatili za místa v kruhu u pódia v přepočtu přes 20 000 korun. Současné turné Spearsové je jejím prvním na australském kontinentě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám