Hlavní obsah

Nová CD - Joss Stoneová, Sting i Miroslav Šimek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vaši CD sbírku může obohatit například novinka Joss Stoneové Colour Me Free, Stingovo vánoční album If On a Winter's Night nebo Vánoční besídky Miloslava Šimka v divadle Semafor a audioknihy Arnošta Goldflama a Bohumila Klepla.

Článek

Joss Stoneová: Colour Me Free

Sting: If On a Winter's Night

 -123 min.: Dream

Miloslav Šimek: Pohoda Vánoc - Vánoční besídky Miloslava Šimka v divadle Semafor

Rod Steward: Soulbook

Sony BMG

Arnošt Goldflam: Epochální výlet pana Broučka do XV. století

Jeden z nejzábavnějších románů české literatury z pera Svatopluka Čecha vychází jako audiokniha na 4 CD. Příběh spořádaného pražského měšťana pana Broučka, který se při cestě časem octne v husitské Praze je stále oblíbený nejen díky originálnímu námětu, ale i díky humornému pohledu na nejrůznější neduhy české národní povahy. "Epochální výlet pana Broučka do XV. století" načetl Arnošt Goldflam pod režijním vedením Dimitrije Dudíka.

Popron

Bohumil Klepl: Bohumil Klepl v Divadle Kalich

Humor na CD v podání Bohumila Klepla. Populární herec vypráví neuvěřitelné historky nejen z natáčení. Záznam představení z pražského Divadla Kalich, kde oblíbený bavič líčí své veselé zážitky z herecké profese i ze života. CD představuje Boba Klepla jako skvělého komika, imitátora i vypravěče. Humorné vzpomínky na divadelní zájezdy, na cesty po světě s loutkovým divadlem i na příhody s arménskou maminkou.

Popron

Reklama

Výběr článků

Načítám