Hlavní obsah

ČT zahájila show Duety

Novinky, Stanislav Dvořák

Česká televize představila v sobotu novou show Duety, v níž soutěží páry složené z profesionálních a amatérských zpěváků. Své umění předvedli např. Petr Kolář, Kamil Střihavka, Petra Janů, Ester Janečková a další.

Článek

Televizní pořad připomíná starší Stardance. Osm párů musí nastudovat známé písně z různých žánrů jako rock, pop, muzikál, soul, balada, rokenrol, country a swing. Hodnotí je jak porota, tak i diváci u televize. Vítězný pár bude korunován jako Král a Královna duetů.

Páry se na vystoupení připravovaly dva měsíce a zpívají živě s živým doprovodem Moondance Orchestra Martina Kumžáka, což pořad odlišuje od starších levnějších soutěží, kde lidé z ulice zpívali na hudbu z CD.

Superstar je horší

Hudební úroveň pořadu se i přes možné výhrady udržela nad konkurenční Superstar.       

Petra Janů a Vojtěch Bernatský velmi slušně zpracovali písničku Time of My Life. Jana Boušková a Tomáš Trapl si dobře vybrali výbornou píseň Zabili, zabili a nezkazili ji. Daniel Rous měl problémy s intonací i s rytmem, ale Marcela Březinová to trochu zarovnávala, stejně jako Kamil Střihavka zarovnal Ester Janečkovou. 

Bylo ale vidět, že porota chtěla být hodná, takže přehlédla, že Pavlu Zedníčkovi to značně ujíždělo a výkon modelky Zuzany Jandové rozhodně nebyl tak senzační, jak se nám snažila namluvit.   

Celkové hodnocení: 65%

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám