Hlavní obsah

Videoklip Richarda Krajča k filmu 2Bobule exkluzivně na Novinkách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový videoklip Richarda Krajča k písni cyRáno mohou exkluzivně shlédnout čtenáři serveru Novinky.cz. Před nimi jej vidělo pouze několik účastníků tiskové konference. Píseň je ústřední melodií pokračování divácky úspěšného snímku Bobule.

Článek

Nahrávka cyRáno je hlavní písní připravovaného českého filmu 2 Bobule. Ten je pokračováním komedie Bobule z roku 2008. Videoklip se natáčel souběžně s filmem a tvoří jej sestřih doposud nezveřejněných záběrů.

Skupina Kryštof nespolupracuje s tvůrci filmu 2 Bobule poprvé, podílela se i na hlavní písni původního snímku - Atentát. Novinku cyRáno opět spoluprodukoval Boris Carloff, podobně jako většinu materiálu kapely z poslední doby. Talentovaný producent a muzikant se skupinou Kryštof poprvé spolupracoval na bonusových skladbách z výběrovky Poločas a připravuje s nimi i nové album.

Deska by měla vyjít na jaře příštího roku a singl cyRáno lze brát jako její předzvěst. Píseň zazní i na jarní koncertní šňůře, na níž kapela oslaví patnácté narozeniny.

Deska by měla vyjít na jaře příštího roku a singl cyRáno lze brát jako její předzvěst. Píseň zazní i na jarní koncertní šňůře, na níž kapela oslaví patnácté narozeniny.  

Snímek 2 Bobule bude mít v kinech premiéru už 22. října 2009 a volně navazuje na předloňská dobrodružství mladých "vinařů" Kryštofa Hádka a Lukáše Langmajera. Původní snímek Bobule patřil k divácky nejnavštěvovanějším filmům roku 2007 a sbíral ocenění i v zahraničí (například na festivalu Tiburon v Los Angeles, kde byl snímek vyhlášen nejlepší komedií).

Reklama

Výběr článků

Načítám