Hlavní obsah

Jiří Korn hraje ve filmu 2Bobule

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trochu tajemnou a výstřední roli pana Tichého hraje v připravovaném filmu 2Bobule, který je pokračováním úspěšné „nevinné komedie o víně“, Jiří Korn. Zpěvák, známý také jako velký milovník módy, se tentokrát oblékne mimo jiné do maskáčů.

Článek

Je ale jen jednou z nových postav ve filmu, kde premiérově uvidíme například také Janu Švandovou a Jiřího Krampola. Kromě toho se setkáme s řadou známých lidí z prvních filmových Bobulí, mimo jiné s Terezou Voříškovou, která v minulém filmu okouzlila hlavního hrdinu Honzu – Kryštofa Hádka. Jeho kamaráda Jirku nyní znovu ztvárnil Lukáš Langmajer.

Dále uvidíme ze známých tváří například Václava Postráneckého a Lubomíra Lipského, pro kterého to bude jubilejní stá filmová role. Film, který se natáčel v Čechách, na Moravě a jeden záběr i v Rakousku, režíruje jako svůj debut pro kina Vlad Lanné. Scénář napsal Jan Holeček, hudbu složil opět Richard Krajčo a premiéra se chystá na 22. října. Jeho rozpočet je 25 miliónů Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Hollywood připravuje film o zrození Beatles

Americký producent David Permut získal práva na scénář o životě Briana Epsteina, objevitele a manažera Beatles, který zemřel ve věku 32 let na předávkování...

Výběr článků

Načítám