Hlavní obsah

Exluzivní soutěž o týden na Aljašce

Léto je v plném proudu. Odjeďte si s Novinkami zchladit hlavu na Aljašku, do malebného města Sitka, kde se odehrával děj filmu Návrh se Sandrou Bullock a Ryanem Reynoldsem. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a být vylosován. Neváhejte a vyhrajte exkluzivní týden pro dva na Aljašce v termínu, který si vyberete - do jednoho roku od vyhlášení soutěže.

Foto: Profimedia.cz

Aljaška

Článek

Co můžete vyhrát? Exluzivní týden ve městě Sitka na Aljašce, který nemusíte trávit o samotě. Součástí výhry jsou dvě zpáteční letenky z Prahy do Sitka, výherci a jeho doprovodu je zajištěno ubytování se snídaní na šest dní a pět nocí a zapůjčení osobního auta na celou dobu pobytu včetně pojištění.

Foto: Profimedia.cz

Hnědý mědvěd je typickým obyvatelem Aljašky

Připravte se na nezapomenutelné zážitky, které byste v křesle obývacího pokoje nezažili. Zapomeňte na scény ze zoologických zahrad. S námi se  podíváte  do panenské přírody! Budete mít možnost pozorovat velryby, medvědy a vydry v jejich přirozeném prostředí nebo naopak nejrůznější dravce ve speciálním centru pro dravé ptactvo. Navštívíte ojedinělé indiánské komunitní centrum Sheet´ka Kwaan, jehož obyvatelé žijí takřka stejně jako jejich dávní předci.

Na výherce čeká bohatý a náročný program, který vyvrcholí závěrečnou tříchodovou večeří a relaxační masáží celého těla v místních lázních Sitka. 

Chtěli byste strávit nezapomenutelný týden na Aljašce? Neváhejte a odpovídejte na soutěžní otázku!

Soutěžní otázka:

Ve filmu Návrh hraje americká herečka Sandra Bullock knižní editorku. Jaké národnosti je její matka? 

a) Němka

b) Irka

c) Polka

Správnou odpověď zašlete nejpozději do 26. 8. 2009 do 22:00 hod. na e-mailovou adresu vyhraj@pravo.cz. Do předmětu zprávy napište ALJAŠKA. V e-mailu nezapomeňte uvést svoji adresu a telefonní číslo. Ze správných odpovědí vylosujeme výherce, kterého budeme o výhře obratem informovat. Z jednoho e-mailu smí přijít pouze jedna odpověď, pokud jich přijde víc, budou  ze hry vyloučeny.

Organizátory soutěže jsou Borgis,a.s. a Falcon, a.s.

Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek

Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výhry nelze vyplatit v hotovosti ani je vymáhat právní cestou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám