Hlavní obsah

Víkendový punkový festival v Moravské Třebové přivítá GBH, Damned i Skarface

Novinky, Karolina Zarzycká
Moravská Třebová

Příznivci punkové a ska muziky se mohou již ve čtvrtek 20. srpna vypravit do Moravské Třebové na sedmý ročník slušně se rozjíždějícího festivalu Pod Parou. Jako tradičně dorazí silní headlineři, mezi něž letos patří britští The Damned, GBH, francouzští Skarface či slovenská Davová psychóza a Konflikt. Festival potrvá do sobotní noci.

Článek

Na festival Pod Parou mohou návštěvníci přijíždět již ve čtvrtek odpoledne, kdy jej rozjíždějí české kapely. Již večer vystoupí první zahraniční hosté, němečtí Crushing Caspars.

Z českých kapel si ska příznivci mohou zatančit na Fast Food Orchestra nebo zapogovat na Zeměžluč či organizátory festivalu Werglův Pjos.

Pátek začne být nabitý peckami, mezi něž se řadí novozélandští The Rabble, britští GBH a Konflikt ze Slovenska. Slovenská punková scéna bude dominovat také sobotnímu programu, vystoupí kapely Editor, Ilegality, Davová psychóza, Zóna A a pozdě v noci Načo názov.  Ve 22.15 zahrají The Damned.

Organizátoři slibují kvalitní hygienické zázemí, stanové městečko i občerstvení. Stanování je zdarma a ve městečku platí zákaz rozdělávání ohňů. Na místě bude návštěvníkům k dispozici záchranná služba. Vstup se psy a zbraněmi je zakázán.

Z programu Pod parou

Čtvrtek

20.00 Zeměžluč

21.00 Fast Food Orchestra

22.00 Crushing Caspars (DE)

23.00 Werglův Pjos

Pátek

11.30 Lost Generation

17.00 The Rabble (NZ)

19.00 Prague Ska Conspiracy

22.00 GBH (UK)

23.30 Konflikt (SK)

Sobota 

16.00 Ilegality (SK)

18.00 Davová psychóza (SK)

20.00 Skarface (FR)

21.15 Zóna A (SK)

22.15 The Damned (UK)

23.45 Načo názov (SK)

Ceny vstupenek jsou na místě za 550 korun na všechny dny, sobotní lístek je za 300 Kč.

Reklama

Související články

Damned ozdobí punkový festival Pod parou

Hlavní hvězdou třídenního punkové festivalu Pod parou, který se koná v Moravské Třebové, jsou Damned, kteří vystoupí tuto sobotu. O den dříve se na festivalu,...

Výběr článků

Načítám