Hlavní obsah

Film Hobit může mít až tři díly, představitel Pottera se v nich neobjeví

Novinky, Stanislav Dvořák

Nové drby o dlouho očekávaném snímku Hobit kolují po filmových serverech. Některé tvrdí, že místo dvou Hobitů vzniknou tři, jiné to popírají. A představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe důrazně odmítnul, že by chtěl v Hobitovi hrát.

Článek

Server Marketsaw uvedl, že Hobit bude mít tři díly a zatímco první dva natočí Guillermo del Toro, třetí má pod palcem Peter Jackson. Filmy prý budou ve 3D.

Server TheOneRing, který většinou bývá spolehlivým zdrojem informací o všem, co se týká Tolkiena a fantasy, tvrdí, že jde o výmysly.

Radcliffe: už žádní čarodějové

Deník Los Angeles Times zase uveřejnil krátký rozhovor s hercem Danielem Radcliffem (Harry Potter), který popírá zvěsti, že by ve filmu mohl hrát. Šlo spíše o přání fanoušků, ale Radcliffe je po sérii Potterů žánrem fantasy natolik unaven, že s tím nechce mít nic společného.

"Upřímně si ani nemyslím, že by mě tam chtěli. Ať už budu točit cokoliv, nemyslím si, že v tom budou čarodějové," řekl Radcliffe.

Mezitím už na farmě Matamata na Novém Zélandu vzniká filmový Hobitín. Zpočátku se ho snažili utajit, ale o filmu Hobit se mluví dlouho a na místo jezdí i turistické výpravy, takže držet Hobitín v tajnosti nebylo možné. Většina hobitích děr ještě zůstala zachována z dob natáčení Pána prstenů.

Idylickou farmu Matamata, která patří rodině Alexanderových, objevili filmaři uprostřed novozélandské přírody v roce 1998 a v době natáčení Pána prstenů se tam přesunulo asi čtyři sta lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám