Hlavní obsah

Kniha Ráj na dosah popisuje strastiplný životní osud braný s nadhledem

Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nakladatelství Joyra vyšla kniha Ráj na dosah Táni Nálepkové. Autorka popisuje příběh Julie Lenské, spisovatelky, která v období krize středního věku, zůstala sama se dvěma dospívajícími dětmi. Tento, v dnešní době velmi běžný příběh je vyprávěn s humorem a nadhledem, jenž ženy v podobných situacích provází.

Článek

Ráj na dosah si nehraje na komedii, jelikož veselého na rozchodech a složitých životních křižovatkách mnoho není. Je příběhem ze života se vším všudy. Kniha je návodem i útěchou pro ty ženy, jež se dostaly do podobné situace.

V Julii Lenské najdou kamarádku a pochopení. Ráj na dosah určitě potěší všechny, kdo potřebují nalít do žil trochu optimismu.

Táňa Nálepková - Ráj na dosah

Vydalo nakladatelství Joyra

Ráj na dosah je závěrečnou částí volné trilogie – navazuje na autorčin debut a jeho pokračování Cvičebnice praktického bytí. 

250 Kč

Sama autorka ke svému dílu poznamenala: „Nemám ráda výmysly, sci-fi vůbec nečtu, realita je pro mne natolik vzrušující a nevyčerpatelná, že jsem ochotna se v ní přehrabovat a dokumentovat ji až do konce svého spisovatelského života. A jestli je Ráj na dosah pravdivý? Mám to říct? Nemám to říct? Neřeknu…“

Reklama

Výběr článků

Načítám