Hlavní obsah

Jonas Brothers: žádný sex, žádné drogy, jen trochu ten rock'n'roll

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od roku 2005 se hlavně mezi středoškoláky šíří nová globální nákaza jménem Jonas Brothers. Ač se jedná o jasně komerčně orientovaný teenage pop, nová deska Lines, Vines and Trying Times ukazuje, že hudebně sídlí sympatičtí bráchové z New Jersey určitě o patro výše než pseudohvězdičky typu Britney Spears. Podívejme se jim na zoubek.

Článek

Jonas Brothers hrají celkem únosné kytarové písničky s tendencí k funkovým rytmům, občas i vtipně aranžované. O převratný hudební fenomén se nejedná, ale poctivé řemeslo jim nelze upřít, zpěv je příjemný a kytarové i dechové riffy pracují na jedničku.

Otravné jsou jen některé balady, ve kterých se mladí krasavci perou s citovými problémy, a u nich už je na místě podívat se, kde má mp3 přehrávač tlačítko FWD. Přesto Jonas Brothers nepodceňujme, už teď dokážou dělat slušný pop. Uvidíme, co z nich bude za deset.

Na závěr jeden roztomilý detail. Všichni členové skupiny nosí prsteny, kterým říkají "purity rings" a to znamená, že ze zřekli sexu před svatbou. Také prý slíbili Bohu, že nebudou pít alkohol a fetovat. Takže nepijí, nekouří a nesouloží. Jet s takovou skupinou na turné musí být skutečně životní zážitek.

Reklama

Výběr článků

Načítám