Hlavní obsah

Do Prahy poprvé přijede Groove Armada

Novinky, olk

Po nešťastně odvolaném pražském červencovém koncertě přijede 3. září do Prahy s novým albem Black Light a všemi velkými hity elektronická legenda Groove Armada. Poprvé v České republice vystoupí v klubu SaSaZu, kde koncert obohatí laserová show.

Článek

Z důvodů dokončování připravovaného alba Black Light byla dvojice Andy Cato a Tom Findlay známá jako Groove Armada donucena zrušit první pražský koncert plánovaný na 8. července.

Mimo proškrtávání zastávek na turné nazkoušeli první odehrání nového alba na festivalu v Londýně a po něm doplnili pozdější termíny do ochuzených zemí.

Groove Armada se dala dohromady v roce 1996 a za dubu své nepřerušené existence vydali sedm studiových alb a jednu výběrovou desku. Nejznámější jsou desky Northern Star, Vertigo a Goodbye Country (Hello Nightclub).

Ve své hudbě kombinují elektroniku, triphop, downtempo, house a samozřejmě vokály. Do pamětí se zapsali především hity jako If Everybody Looked The Same, I See You Baby, Superstylin, My Friend, Little by Little, Easy a mnoha dalšími.

:. Groove Armada - I See You Baby

V pražském klubu SaSaZu zahrají Groove Armada už 3. září od 21 hodin. Vstupenky se dají zakoupit v běžných předprodejích za 990 korun nebo s VIP vstupem do galerie za 1500 korun.

Ukázky skladeb Groove Armada si poslechněte zde

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám