Hlavní obsah

Lily Allenová chce v říjnu zazpívat v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská zpěvačka Lily Allenová, která patří spolu s Amy Winehousovou k největším ostrovním hvězdám posledních let, plánuje 30. října koncert v Praze. Oznámila to na serveru Myspace.

Článek

Neoficiální zdroj Novinkám potvrdil, že akce se má konat v klubu SaSaZu v Praze, ale vše je ještě čerstvé a nepotvrzené. Fanoušci nemusejí spěchat pro vstupenky, protože se ještě žádné neprodávají a není známá ani jejich cena. Český pořadatel zatím nic neoznámil.

Lily je mladá svěží hvězdička, která přišla s taneční hudbou odvozenou hlavně z rytmu ska. Její písně jsou vtipné a přisprostlé. Svým zvláštně ledabylým zasněným zpěvem dává najevo, že mejdany a marihuana jí nejsou cizí a sama se nebere moc vážně. Její texty jsou o všem, co může anglickou teenagerku potkat (nedostatek peněz, party, časopisy o hubnutí).

Proslavila se v roce 2006 debutem Alright, Still a v únoru 2009 vyšla její druhá deska It's Not Me, It's You. Novinka se od debutu stylově liší, sází více na elektroniku a méně na ska.

Reklama

Výběr článků

Načítám