Hlavní obsah

Z Pamely a Mitche budou srandisti na hlídce

Novinky, Stanislav Dvořák

Již před delší dobou kolovaly internetem zprávy o tom, že odvážný scénárista napsal celovečerní film podle amerického seriálu Pobřežní hlídka. Producenti z Paramount Pictures ale usoudili, že vážný film podle tohoto díla natočit nejde a snaží se zachránit tím, že ho předělají na komedii.

Článek

Paramount si najal na přepsání a natočení příběhu Jeremy Garelicka, který spolupracoval např. na scénáři úspěšné aktuální komedie Pařba ve Vegas. Sám ale nikdy film nerežíroval.

Producent Adam Goodman si tento projekt do Paramountu přinesl už z doby, kdy pracoval v Dreamworks. Tehdy to měl být ještě "dobrodružný" letní snímek se spoustou krasavic pobíhajících po pláži a zachraňujících životy, přesně ve stylu seriálu. Jenže původní idea se nelíbí.

Společnost DreamWorks zaplatila v roce 2005 značné peníze za práva k Pobřežní hlídce, nicméně film nikdy nevznikl. Starý scénář napsali Jay Scherick a David Ronn. Nováček Garelick však podle serveru Variety nikdy seriál neviděl a je docela možné, že se zcela vyhne naivně připitomělému stylu, kterým seriál proslul po celém světě.

Nový příběh se zaměřuje na dva zoufalce, kteří se chtějí dostat k pobřežní hlídce, ale těžko udržují krok s dokonalými těly místních borců. Garelick také uvedl, že má rád z dětství komedie, jako je Policejní akademie. Něco podobného zřejmě i napíše.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám